Ramadan tilbud

ramadantilbud

FUE er den nyeste og mest avanserte metoden innen hårtransplantasjon. Vi var den første klinikken, som introduserte denne metoden til Norge og var blant de første 5 klinikker i Verden til å spesialisere seg i nettopp denne metoden. Så hos oss får du ekspertisen og erfaringen som skal til for å få et fint resultat.

FUE er så skånsom at noen klinikker sier at det er en medisinsk behandling. Det er feil, men det er riktig nok, at dersom det FUE blir utført av en kompetent kirurg med god forståelse for naturlig hårvekst og hvordan vi kan immiterer dette, så vil de fleste pasienter få et resultat, som vil være helt naturlig og hvor det ikke vil synes at de har blitt operert.

Når man velger en kosmetisk behandling, så er det svært viktig å få en lege, som vet han/hun driver med. Det handler om utseendet ditt for resten av livet. Hos oss blir konsultasjon, behandling og oppfølgning gjort av en erfaren lege. Med lang erfaring og personlig oppfølging så får du det beste av det beste.

Vi feirer Ramadan i år med et svært fint tilbud til deg som pasient:

Booking i Ramadan, og operasjon før august, 12 kr/hår (52% rabatt)
Booking i Ramadan, men operasjon i august, 15 kr/hår (40% rabatt)
Booking i Ramadan, men operasjon i september, 18 kr/hår (28% rabatt)

Normalpris 25 kr/hår

(Denne prisen gjelder bare dersom det er din første hårtransplantasjon)

[button text=”Kontakt oss i dag for konsultasjon!” link=”/#contact” style=”primary” size=”large” target=”_self” display=”block” icon=”no”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *