Det er ikke enkelt å gi en fullstendig liste over fordelene ved en hårtransplantasjon hos oss. Vi vil dog nevne noen av de grunnene pasienter har gitt for å velge My Hair Clinic for å få håret tilbake og bli kvitt hårtapet sitt.

Alle konsultasjoner blir foretatt av leger

Vi har ingen profesjonelle selgere! Vi har heller ikke en dyr markedsføringsavdeling, med ingen eller begrenset forståelse av menneskets kropp og dynamikken i hårtap. Uansett om du tar en konsultasjon på e-post, chatter med oss eller kommer for en personlig konsultasjon, så vil en lege foreta vurderingen. Hos My Hair Clinic er du en pasient og ikke en klient. Hos My Hair Clinic blir du veiledet av leger med en høy skandinavisk etikk, høy profesjonell og medisinsk standard, som kan fungere som en guide i en jungel av alt for mange cowboys.

Vi var blant de første fem klinikker i Verden som spesialiserte seg i FUE, tilbake i 2004. Da var det mange strip-leger, som gjorde alt for å motarbeide FUE teknikken. Siden 2004 har den mikrokirurgiske FUE hårtransplantasjonsteknikken mer og mer populær. Mange strip-leger, som var kritiske til FUE hårbehandling har begynt å tilby FUE de siste årene. Men å gjøre FUE operasjoner av og til, gir ikke den samme solide erfaringen som vårt team kan tilby!

Et naturlig resultat utført av leger.

Den mest kritiske delen av hårtransplantasjon er design av mottakerområdet for å sikre et naturlig resultat. Hos My Hair Clinic er det bare Dr. Hussain som lager mottakerområdet. Ingen kompromisser!

Høy Skandinavisk standard!

Ingen kompromisser på kvalitet, et naturlig resultat eller service uansett om du tar operasjonen i Storbritannia, Norge eller Pakistan. Selv om prisen er lavere i Pakistan, er det den samme høye skandinaviske standard som leveres!

Ingen selgere og ingen falske løfter

Selv om det er veldig enkelt å si, at vi gjør 3000-4000 grafts på noen få timer eller garanterer et spesifikt resultat, så er vi veldige oppmerksomme på å gi pasienten seriøs og riktig råd og veiledning. Dette er en medisinsk/kirurgisk behandling og vi ønsker å fastholde det medisinske aspektet. Ingen useriøse løfter. Bare riktig informasjon for riktige pasienter.