Tenker du å ta FUE i Tyrkia?

Mange norske pasienter tar til Tyrkia for operasjon, da prisen er svert rimelig. I Tyrkia finnes flinke klinikker og kirurger, men de er vanligvis ikke særlige rimelige. De rimeligste klinikkene er vanligvis rimelige fordi de selger på prisen og ikke på kvaliteten.

Det kan være greit å vite, at på noen klinikker i Tyrkia, så kan pasienten risikere at

 • hele operasjonen gjøres av personale uten utdanning innen helse
 • språkproblemer kan medføre misforståelser før, under eller etter operasjonen som kan påvirke resultatet eller medføre andre komplikasjoner
 • det blir lovet mange fler grafts end det faktisk er muligt å ta. Det er ikke uvanligt at klinikker hevder, at de tar 3000-6000 grafts på 5-6 timer, hvilket ingen seriøs klinikk vil påstå de kan gjøre
 • resultatet blir unaturligt, da de ofte jobber på fler pasienter samtidig eller/og skal bruke samme behandlingsrom til pasient nummer på samme dag

FUE og PRP i Tyrkia eller Pakistan?

Mange norske pasienter tar FUE eller PRP i Tyrkia for å få en rimelig hårtransplantasjon eller PRP behandling. De fleste norske pasienter er ikke klar over, at det finnes et mye bedre alternativ, nemlig My Hair Clinic i Islamabad. Vi tilbyr FUE og PRP til en rimelig pris og mulighet til å få utført dette ved en norsk lege i Islamabad.

I tillegg holder Pakistan på å bli mer og mer populært som reisemål for turister fra hele Verden.

MY HAIR CLINIC I ISLAMABAD

My Hair Clinic er den eneste norske klinikken, som også tilbyr FUE Hårtransplantasjon og PRP i Islamabad. Fordelene med operasjon med My Hair Clinic i Islamabad er blandt andre:

 • Du kan velge en rimelig operasjon med Dr Hussain. Han er dansk lege, som har jobbet i Norge i mer enn 20 år, snakker norsk og utfører FUE operasjoner på klinikken i Oslo.
 •  Ingen språkproblemer. Skriv direkte på norsk. Hvis det trengs kan du få en konsultasjon med en norsk lege i Oslo eller du kan ta konsultasjon med Dr Hussain i Oslo. Dermed kjenner du legen, som skal operere deg før du reiser til Islamabad
 • Dr Hussain var blandt de første 5 kirurgerne som spesialiserte seg på FUE i 2004
 • Han er særlig kjent for å skape et naturligt resultat, hvor det ikke synes, at det er transplantert hår
 • Hvis du tar operasjon med en av de andre leger i Islamabad, så blir prisen enda rimeligere
PAKISTAN - TOPP REISEMÅL FOR 2018

Vi vet, at Pakistan ikke typisk er et sted, som turister reiser til, men trenden holder på å snu. British Backpackers Society har nominert Pakistan som Best Travel Destination i 2018. Her er noen links, som kanske kan gi lite innblikk i hvorfor Pakistan blir mer og mer populær som reisemål –

Når først du begynner å søke vanlige menneskers erfaringer med Pakistan, så skjønner du, at Pakistan nok må være mye høyere oppe på listen for drømmereisen. Husk, hva Alexander fra CollegeFree sier: Travelling Pakistan: What the media doesn’t show you 🙂

TREFF DET RIKTIGE VALGET FØRSTE GANG!

Du kjøper ikke den rimeligste bilen, den rimeligste mobilen, det rimeligste tøy, den rimeligste computer eller annet utifra bare prisen.

Håret ditt er veldig personlig og skal bli med deg resten av livet. Du kan ikke bytte innenfor garantien og få noe nytt hår. Et unaturligt resultat koster veldig mye å få repareret. For hver feiloperasjon mister du donor-hår, som du ikke kan få tilbake igjen, uansett hvor mye garanti en klinikk gir.

Som minimum bør du stille de samme krav til kvalitet, når du tar en operasjon, som du stiller, når du kjøper en ny mobil.

Husk på, at prisen i Pakistan ikke er mer end svarende til 1-2 av de beste smart telefoner – det går simpelthen ikke an å gå på kompromis på dette. Valget er ditt – treff det riktige valget første gang”

HÅRTRANSPLANTASJON RESULTATER

 

 

TA KONTAKT

   

  FEATURED ON

                           

  Du kan fort få en vurdering av Dr Hussain. Send en epost. Du kan også sende bilder på WhatsApp på +923211554554.

  Dr Hussain vil gi en vurdering av din situasjon som følges opp av en live konsultasjon dersom du trenger det. Du kommuniserer direkte med Dr Hussain og trenger derfor ikke å være urolig for om din situasjon blir vurdert av en kirurg eller en selger.