FUE_BANNER_2

MY HAIR CLINIC var blandt de første fem klinikker i Verden som spesialiserte seg i Follicular Unit Extraction (FUE) hårtransplantasjon allerede i 2004. Follicular FUE hår behandling er den mest avanserte og seneste metode for hårtransplantasjon som finnes. Hår vokser fra naturens side i follikulære enheter, som benevnes Follicular Units (FU). Disse FU inneholder 1-4, og i noen tilfelle flere hår. Ved FUE hårtransplantasjon transplanteres en og en follikel fra donorområdet. Fordelen er at det dermed praktisk tatt ikke er noe arrdannelse i donorområdet. Kombinert med de erfarne og specialiserte kirurgene hos My Hair Clinic betyr det:

  1. Naturlig resultat
  2. Intet linært arr (i motsetning til strip-operasjon)
  3. Ikke behov for å sy

99% af pasientene hos My Hair Clinic (Islamabad) kommer fra utlandet. Rundt 50% av disse er fra Vesten, mens resten for det meste er indvandrere som lever i Vesten. Dette er formodentlig den eneste klinikken i Verden hvor 99% av pasienten kommer reisende til fra utlandet for behandling på en klinikk. My Hair Clinic har operert pasienter fra følgende land: Afghanistan, Australia, Bangladesh, Belgia, Cameroon, Canada, Columbia, Danmark, Ethiopia, England, Forenede Arabiske Emirater (UAE), Holland, India, Irak, Iran, Irland, Italia, Kina, Libanon, Malaysia, Marokko, Nepal, Norge, Pakistan, Palestina, Qatar, Saudi Arabien, Somalia, Sri Lanka, Sverige, Tyskland, USA, Uzbekistan, Yemen eller mer end 31 lande i Verden.

Naturligt resultat

Det mest kritiske ved en hår transplantasjon er designet av mottaker-området og en korrekt 3D retning på de transplanterte grafts. Det er her kirurgens ekspertise og erfaring blir satt på prøve. For å sikre et naturlig resultat anvender My Hair Clinic lateral slit metoden, som gir veldig presis kontroll over retningen på de transplanterte hårene og samtidig gir mulighet til å kontrollere dypden på det enkelte snitt. Dette er helt avgjørende for en naturlig retning på det transplanterte håret samt for å unngå pitting av mottaker-området. Dessuten er det viktig at fordelingen av grafts i mottaker-området gjøres med forståelse av pasientens overordnede mål og hvordan naturligt hår fordeles. Eksempelvis bruker vi enkelt hår i hårfestet og fler-hårs grafts lengere tilbake. Avhengigt av hva målet er kan fler-hårs grafts også brukes rett bak hårfestet eller/og i området mellom vikene (central forelock).

Reparasjon av tidligere strip operasjon

Mange pasienter kommer til My Hair Clinic for reparasjon av en hårtransplantasjon udført hos en annen klinikk. Disse pasienter har ofte mistet mye tiltro til leger kirurger og det krever en del tid å forklarer forskjellen mellem en høyt spesialisert, etisk og professional klinikk og en professionel salgsorientert klinikk, hvor produksjonen er viktigst og legefaglig ekspertise er underordnet marketingsavdelingen. My Hair Clinic kan ofte forbedre tidligere operasjoner ved en kombinasjon av kamouflage av de gamle graftsene med fjernelse av hår, som har en unaturlig retning.

Transplantasjon av kroppshår hos MY HAIR CLINIC

Siden folliklene fjernes en og en, så kan det nærmest gjøres fra hvor som helst på kroppen og dermed kan man også bruke kroppshår som donorområde. Dette er særligt viktigt for pasienter som har begrenset med hodehår for transplantasjon. Ingen annen hårtransplantasjons teknikk gir mulighet til dette. Transplantasjon av kroppshår har vært redningen for en del pasienter, som ellers ikke ville kunne ha tatt en hårtransplantasjon. MY HAIR CLINIC har utført transplantasjon av kroppshår helt fra begynnelsen og var blandt de aller første klinikker i verden med denne løsningen.

Ulemper ved FUE

Den primære ulempen ved FUE metoden er, at den krever mye mer legetid og operasjonen koster dermed mer end strip-operasjonen. På den annen side så er det mange pasienter som er misfornøyd med strip-arrene etter en strip-operasjon og at strip-kirurgen ikke er mye tilstede under operasjonen. Hos MY HAIR CLINIC er FUE hårtransplantasjon ikke bare mulig, men vi tilbyr også operasjonen til en rimelig pris så pasienten kan få en hårtransplantasjon uten å gå på kompromiss med kvaliteten.